mandag 31. mai 2010

I MORGEN er det tid for trekning av min giveaway!

Jeg som trodde det var 1.juni i dag! Jeg postet et innlegg tidligere i kveld der jeg sa at trekningen ville foregå i kveld rundt kl.22:00. Men rett skal være rett og giveawayen går ett døgn til! Da har de som ikke har meldt seg på fortsatt en mulighet! Klikk på bildet så kommer du til instruksjonen!

En fin sommerkveld videre til dere alle

fredag 28. mai 2010

Intens blogging fordi...

...jeg venter på at denne lekre neglelakken skal tørke! Hør på dette: Akkurat denne fargen er et absolutt must nå. Utsolgt på nettet, utsolgt i butikker, lange ventelister...skulle tro det var noe viktig man ventet på, liksom?? Hmmm...Jeg fikk den i bursdagsgave av min snille nabo, og det før jeg ante at en neglelakk var SÅ livsnødvendig! Den er skikkelig fin. Den passer til alt. Den sitter godt. Men det er en neglelakk! Og nå er den snart tørr!



Vent litt...Jeg har begynt å tenke på sol, varme, strand, ferie og USA! Jeg har kjøpt Havaianas igjen...både til minsten og til meg! Mine er oppgradert med Swarovskikrystaller, må vite! Jeg skal da tross alt til L.A! Jeg tenker mest på flyturen. Jeg tror kanskje narkose hadde vært godt. Det har jeg prøvd en gang. Da sov jeg usannsynlig godt! Hadde jeg fått tilbudet, hadde jeg ikke nølt et sekund. Om jeg har flyskrekk? Nei, egentlig ikke...men jeg trives ikke i lufta. Og det er unødvendig langt til California!

En hyllest til muffinsen, god kaffe og et pent dekket bord!







Alle bilder er lånt fra http://www.marthastewart.com.

Velkommen helg!

Det er fullt mulig å komme i god-stemning av bilder som dette. Er du ikke enig?
God fredagskveld!

torsdag 27. mai 2010

Små gleder...


Er det flere enn meg som synes det er herlig med skåler av ulike slag? Jeg har mer enn nok, men finner stadig nye som bare trygler om å få bli med meg hjem! Disse fra Ib Laursen er favoritten nå om dagen. I går besøkte jeg det avsidesliggende men aldeles nydelige Skafferiet på Helgøya, som er såpass attraktivt at det oppstår kaotiske tilstander på stedet. Den lyserosa skålen ble min. Er det noen som vet om de finnes i veldig mange andre farger enn disse fem?

Ha en fin torsdagskveld!

Husk min GIVEAWAY!

mandag 24. mai 2010

Oppsummering av vi-to-helgen!

Vi har hatt en rolig og avslappende frihelg! Veldig, veldig godt! Jeg er klar over at det er et noe stusselig førstebildet jeg viser her...en M og en K som stirrer i hver sin retning! Men vi satt i 2.etasje på Friday's Karl Johan og hadde det SÅ stille og godt! Bare det å få nyte et måltid i fred og ro uten å måtte oppvarte våre to små, som riktignok er svært så skjønne....ikke misforstå(!), er en sjeldenhet. Det er dessuten ganske spennende å observere folk i gata på en lørdag formiddag!
Dette er vel ikke det mest originale lunsjvalget, men vi mente at en aldri så liten oppkjøring til sommerens USA-tur passet aldeles utmerket!



Vi ruslet rundt og rundt...og rundt enda en gang på Aker brygge, i håp om å bli bare LITT mer sultne, før vi bestemte oss for Bølgen&Moi. Et flott sted, men igjen: Ikke et spennende matvalg på meg. Jeg var ikke sulten nok og orket ikke noen "tung" mat. Jeg endte opp med pizza....En god italiensk pizza orker jeg alltid! Og denne var heldigvis veeeeldig god!

En riktig så behagelig helg, ja!
Har dere hatt en fin, spennende, rolig, aktiv, travel, slitsom, kjedelig, spennende eller hva-som-helst langhelg?

fredag 21. mai 2010

Livet?

En etterlengtet alene-helg (husker ikke sist gang...) har startet! Det liker vi...I sommer er det 10 år siden vi giftet oss! Tiden flyr, men mye har skjedd i disse årene også - gode ting og vonde ting. Vi føler oss heldige som har fått tre gutter. To har vi hos oss, den tredje fikk vi dessverre ikke beholde. Livet byr på uforutsette hendelser som noen ganger er brutale og uutgrunnelig vonde. Likevel har vi sett flere gode dager enn vonde, noe vi er takknemlige for! Hmmm...dette ble brått personlig....

Da viser jeg like godt frem vår lille engel som bare ble tre dager gammel. Livet går uansett videre og jeg tror vi er laget slik at vi klarer det vi MÅ klare.
Som din dag er skal din styrke være...

Nå skal vi to slappe av, rydde litt i huset (må man så må man...) og i morgen drar vi til Oslobyen for å slappe av....Barna er på campingtur med besteforeldrene og storkoser seg!

God helg!

torsdag 20. mai 2010

Mer sommer!



Fantastiske bilder som får meg til å drømme om ferie, sol, varme og fri.....L-O-V-E-L-Y
Bilder fra www.marthastewart.com

God torsdagskveld!

onsdag 19. mai 2010

Endelig en sommerlig dag - HERLIG!

Alle hjerter gleder seg over sol, varme og lettere klær! Må det holde seg slik i lange tider...

Har du meldt deg på min giveaway?

mandag 17. mai 2010

Vel overstått!

Dagens "topp 3" for eldstegutt: Is x4, pølse med lompe x 3 - hva disse små magene orker!- og at han fikk hjelpe til med loddsalg på 17. mai-feiringen i barnehagen. Hadde han fått lagt til en fjerde ting, ville det vært synet av en hund i bunad!

Dagens "topp 3" for lillegutt: Rope "bipp-ullaaa" (bare ikke akkurat da vi gikk i barnetoget...), is x 3 og stoooore sølepytter man kan bli skikkelig bløt i!
Dagens "topp 3" for mor: Oppholdsvær, glade barn og en "middagslur" på sofaen til svigers!

Far får ikke spalteplass før han går med på å skaffe seg bunad! Men han har hatt en fin dag han også!

Ha en strålende arbeidsuke!

lørdag 15. mai 2010

Do you like? Do you want?

Foreløpig er det beskjeden interesse rundt min giveaway....Kanskje det kan hjelpe å vise frem det jeg har tenkt å gi bort?- i tilfelle noen skulle lure på om jeg bløffer eller gir bort stygge ting... 2 søte pakker er "foreldreløse" frem til 1.juni og håper at flere viser sin interesse for et godt ytre og et nyttig, pent, søtt og anvendelig indre

Mitt liv som toåring...

Hos fotografen for å ta foto til passet: "Kan du snu deg litt mer til høyre?", "Kan du lukke munnen helt?", "Kan du la være å smile?"....sånn, ja! BRA! Flink gutt, det! Dette ble helt perfekt....

Er det rart jeg ser trist ut?

Forberedelse til 2-årskontroll: "Vi vil gjerne vite omtrent hvor mange ulike ord du har hørt ditt barn si." Ok...Blottet for ydmykhet, krysser jeg av på nesten alt, siden min toåring jo er aldeles glitrende når det kommer til ordforråd....Utfordringen kommer med: "Er det andre ord du har hørt ditt barn si?"...Jeg begynner beskjedent med isbjørn, mammut, hjort, fjøs, tusj o.l., fortsetter med slå, bite, dytte og fy, før jeg avslutter med Star Wars, angrip og prompe-lars...Bør jeg moderere virkeligheten, eller bare fremheve det faktum at storebror synes det er særdeles underholdende å få lillebror til å si mer eller mindre ubrukelige ord?

Ordet motorsykkel er for øvrig litt i overkant av hva denne mirakelgutten mestrer, da hans variant av ordet er oletutle...Et aldri så lite avvik fra voksennormen, men mamma forstår utmerket godt hva han mener!

Happy lørdag til deg!

fredag 14. mai 2010

Om å legge seg frivillig...

Har dere barn som legger seg med glede? Det har ikke vi...Nå om dagen er jeg SKIKKELIG lei av leggerutiner! "Vil ikke", "Vent litt", "Skal bare...", "Jammen...", "Jeg er ikke trøtt" og så videre... Toåringen sier: "Nei sove nå" og "Adam stå opp". "Gjeeeesp" sier vi voksne, og kanskje det kommer noen sinte-gloser innimellom også. Akkurat nå vil jeg ha barn som TRYGLER om å få legge seg sånn ca.klokka sju!

NÅ gleder jeg meg STORT til å legge hodet på puta og sovne....mmmm
God natt, alle sammen!

onsdag 12. mai 2010

Giveaway

Siden jeg har så lite å finne på for tiden (i-r-o-n-i), vil jeg pålegge meg selv enda en "oppgave". Dette er selvsagt snakk om en motiverende og gledelig oppgave som jeg håper skal gi meg energi og overskudd i rikt monn, samt en fin mulighet til å gi bort noe pent! I tillegg kan jeg like godt innrømme for meg selv og de rundt meg at jeg ER en blogger. En aktivitet som dette vil antageligvis få mine anti-blogg-venner til å himle enda mer med øynene, men likevel MÅ de bare kikke innom her...!!!

Vil du henge deg på en ekte bloggaktivitet, så er reglene som følger:

1. Kommenter på dette innlegget og du får1 lodd.
2. Kommentar + link til min blogg = 2 lodd. (Dobbeltklikk på bildet og kopier)
3. Kommentar + link + bli følger av bloggen min = 3 lodd.

Skriv hvor mange lodd du tar!
Har du ikke egen blogg, må du huske å skrive navnet ditt.

Trekning 1.juni
......du lurer på hva du kan vinne? Jeg lover at innpakningen blir utsøkt og at innholdet blir sjarmerende og smakfullt!

LYKKE TIL ...det trenger sannsynligvis jeg også, siden jeg nok ikke helt vet hva jeg har begitt meg ut på!

Til mamma fra Peter...

Om eksamensstressede elever, svette-av-å rette-bunker-slitne kollegaer, en skikkelig nærlesende veileder for oppgaven min og en redaktør av en Ibsen-publikasjon som sier: "Ikke stress, Marie! Du kan få tiden heeeeelt frem til sommeren!.....Ja, altså....om disse faktorene stresser meg aldri så lite, i tillegg til en hverdag med rotete hus, klær overalt, IVRIGE unger, fotballtrening, dugnader OG SÅ VIDERE....Det jeg vil frem til er: Det hjelper med noen ørsmå vårtegn som dette! Små og supersøte blomster fra en liten gutt: "Værsågod, mamma! Disse er til deg!"

lørdag 8. mai 2010

I disse mimredager...

Jeg har bladd litt i bilder som er sånn cirka 33 år gamle...Så fant jeg dette, som ikke er riktig så gammelt. Jeg LER av dette bildet! For de som måtte lure, så prøver jeg å få med geita mi på utstilling (Av typen "Hvem er den vakreste geita i bygda..."). Hvem som vant kampen, husker jeg ikke, men jeg ser da utvilsomt ganske bestemt ut! Og forresten....pappa var min faste frisør:(

GOD HELG!

torsdag 6. mai 2010

Laber blogging på meg om dagen!

Jeg får ikke tid til alt jeg ønsker nå for tiden! Dette må nødvendigvis gå ut over de mindre viktige syslene i livet mitt...som dette! Viktig, men ikke viktigst!
I morgen er det allerede fredag! I morgen er starten på en ny konfirmasjonshelg. I morgen er det 33 år siden jeg ble født! I morgen er det 10 dager til 17.mai...hUrrA!

søndag 2. mai 2010

Litt bunad, som lovet!

Bunad på småbarn er ingen øvelse for pyser, spør du meg! Lang forberedelse for fem minutters moro...Lue og jakke som skal av, skjorter som kryper oppover, bukseseler som spretter av, is og kake fra topp til tå, snørr på ermene, strømper som klør, sølje som stikker...need I say more?Men likevel er jeg veldig glad i bunad! Guttenes Østerdalsbunader har pappaen brukt og de ble sydd av hans mor. Veldig fine, synes jeg!
Jeg håper på en "bunads-bølge" i blogglandia og oppfordrer alle til å vise frem bunadskledde barn og voksne! Det er jo ikke så lenge til 17.mai, heller!

Til inspirasjon...

Akkurat nå kunne jeg postet mange innlegg, kjenner jeg. Jeg må derfor begynne med noe av det som har inspirert meg mest i løpet av dagen...Nyyyydelige bord i en nydelig konfirmasjon! Gratulerer, Lisa!

lørdag 1. mai 2010

Dette er egentlig en test...

Jeg har visst startet et slags oppgraderingsprosjekt på utforming av bloggen min. Og det på et særdeles upassende tidspunkt, siden jeg nå jobber for harde livet med en eksamensoppgave. Dumt, Marie....veldig dumt!

Så var det denne testen da, for å se hvordan jeg bør plassere et bilde...
Når det er sagt, så er jo orkidéer veldig pent???
Og forresten så har jeg en egenopplevd orkidéhistorie som jeg kan meddele en dag jeg har litt bedre tid! I morgen skal vi i en konfirmasjon, og da har jeg ambisjoner om et familiebilde med innslag av bunad! Så følg med!

Ha en flott 1.mai!