tirsdag 1. desember 2009

Worth a try!

Lurer du på hva dette er? Svar: En over middels middag i både tid, smak og utseende!
KJØTT -OG GRØNNSAKPAI (Takk for oppskrift går til svigermor:))

Paideig:
3,5 dl hvetemel
150 g smør (kjøleskaptemp.)

Smuldre smøret i melet.

2-3 ss vann blandes sammen med det andre.

Legg i form (gjerne Bake -it - easy), opp langs kanten. Sett kjølig mens fyllet lages.

Fyll:
2-3 gulrøtter
1 liten kålrot
3 stangselleri
ca.3 dl vann til å dampe gr.sakene i. (gr.sakene kuttes i små biter). Spar på kraften!

1-2 ss olje til steking
ca.500 g karbonadedeig (evt.kjøttdeig)
1 løk
3 ss (++) tomatpurrè
2 ss soyasaus
3 tomater i skiver
oregano
hvitløk
salt og pepper

Hull paideigen og stek den (uten fyllet) midt i ovnen på 200 grader i 10 - 12 min.

Legg på fyllet
2dl revet ost på toppen

Stek på nederste rille, 200 grader i 45 min.

Serveres med salat og rømme e.l :)
Yummy:)

1 kommentar:

  1. Mmmm, dette ser supergodt ut, Marie! Må prøves :)

    Gratulerer med blogg, forresten! Koselig å følge med fra Trondheim.

    SvarSlett