mandag 15. mars 2010

California eller Danmark?

Vi prøver å legge ferieplaner!
Det står altså mellom 1 uke i Danmark
eller 4 uker i California...
Hvem i familien som stemmer for hva,
skal jeg kanskje komme tilbake til...
Resultatet skal jeg så absolutt komme tilbake til!
Stay tuned...

4 kommentarer:

 1. Må ikke den ene uka i Danmark få med litt ekstra for å kunne konkurrere med fire uker i California? Jeg er fan av Danmark altså (utvilsomt), men her ble det litt skjevt, føler jeg. En famileuke i Danmark, en langweekend i Roma for de voksne, samt en solid shopping-kvote i sistnevnte by - så kanskje? Eller ikke?

  SvarSlett
 2. Åååå, jeg hadde stemt for California!!! Der er det jo helt fantastisk! Har falt helt for USA de siste årene, og vi kommer til å dra dit masse når sønnen min er litt større (om vi har råd da, hehe), for nå er han litt liten til å sitte på flyet så lenge...
  Selv skal vi en uke til Damnark - tror faktisk det er en av de hyttene på bildet ditt vi har leid, hehe... (ligner iallefall veldig:)
  Lykke til med avgjørelsen iallefall:-)
  klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Kristin: Jeg ser den...helt klart! Nå blir det jo også København på meg og HM i April, så da kan det være greit med litt forandring når vi kommer til juli, eller? Jeg antar dette kan låte noe klysete...:):) Men California KAN også bli strevsomt med vår lille, sjarmerende, energiske, aktive og til tider terroriserende 2-åring i bagasjen???!!!Uansett: We're off to the U.S!

  Størstepia: Danmark blir nok flott! Alt til sin tid, ikke sant?...jeg har lagt igjen en lenger kommentar til deg. Klem:)

  SvarSlett
 4. USA stemmer jeg for!

  SvarSlett