søndag 25. juli 2010

Bursdagsfeiring i all enkelhet?

For nøyaktig to uker siden fylte Peter 6 år! Nevøen, som også var med oss på ferie, har bursdag på samme dag, så det ble dobbel feiring. Moro! Og feire gjorde vi fra tidlig morgen - med sang, gaver og ballonger på sengekanten.
Ved lunsjtider dro vi til familien på Seal Beach, som hadde bedt om å få ordne i stand bursdagsfest!

Dette ble en uforglemmelig dag for oss alle!
Her holder det ikke med aktiviteter som skattejakt eller godteposefisking liksom...


Reptilshowet ble avsluttet med denne GIGA pytonslangen. Som den naturligste ting i verden ble den lagt på fanget til lilllegutten min.....hjelpes!!!!....Merkelig nok syntes han det var helt greit! Mor var mer enn skeptisk, men valgte å stole på den sympatiske reptilmannen, som jo sa at "den er veeeeldig snill, altså!"
Når jeg tenker meg om nevnte han også noe om at de må være to personer ved mating, siden slangen nødvendigvis ikke vet å skille mellom maten og mennesket! h-j-e-l-p
Som sagt: Uforglemmelig for alle...

3 kommentarer:

 1. Oi Oi, ja - det for man si var litt av en feiring:-) Artig å gjøre slik når muligheten var der.

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen på etterskudd til lillegutt. (: Det var jo bare den stiligste kaken!! og helt blå... HJELP for noen slanger -hadde junior hatt en slik slange i fanget hadde jeg blitt en smule nervøs. hihi.. en liten tøff gutt du har må jeg si.

  Nattaklem fra Cecilia

  SvarSlett
 3. Les hommes de fonctionnement chaussures présente un maximum de confort et de soutien pour le jogger cherche un tour de prime avec ajustement. Air Max sont devenus des globe beaucoup plus intérieur préférée, de nombreuses personnes comme eux tous, et de les utiliser pour le sport, et envisager d'introduire des Nike Air Max pour les hommes, ce chaussures de marque nouvelle actualisation aura certainement des gens d'activité ajouté l'excitation. Le port de Nike Air est vraiment un régal.

  SvarSlett