søndag 7. februar 2010

Banoffe pai

Bunn:

1 pk. Digestive
100-150gr. smør
Dette blandes og knuses. Legg i form og sett kjølig.

Toffee-fyll:

1 boks kondensert melk. (Viking melk funker ikke...)
Legg boksen (uåpnet!!) i en gryte og kok i 2 timer.
Åpne forsiktig! Det er lurt å legge tørkerull/håndkle over mens du åpner, siden kremen er varm og det danner seg trykk...
Smør toffeekremen utover bunnen

Skjær bananer i biter og legg oppå toffeekremen.
Pisk 1 pk.fløte og legg over til slutt.

Nydelig...

4 kommentarer:

  1. Kondensert melk kjøper jeg på en "Asia-butikk", men jeg er usikker på om det er bare disse type butikker somm selger dette. Ingen ordinære kjedebutikker selger det, tror jeg.

    SvarSlett
  2. ÅÅÅÅÅ..den såg VELDIG god ut. Skal finne ein god anledning til å lage den ein dag. No er eg på Sandane. Det er også digg. Seine frukostar (bestemor som tek ein tidleg William) og skiturar i lysløypa. Håpar vi ser dåkke snart. Klem

    SvarSlett
  3. Kommentaren var frå Cecilie altså. Brukar berre Hans sin bloggadresse.

    SvarSlett
  4. Hmmm...begynte å lure på om det faktisk var Hans Erik sin kommentar! Heldige dåkke som er på Sandane! Vi gler oss til Sandane-påske:)
    Eg saknar William...!!!...og deg og H., så klart!:)

    SvarSlett