søndag 2. mai 2010

Litt bunad, som lovet!

Bunad på småbarn er ingen øvelse for pyser, spør du meg! Lang forberedelse for fem minutters moro...Lue og jakke som skal av, skjorter som kryper oppover, bukseseler som spretter av, is og kake fra topp til tå, snørr på ermene, strømper som klør, sølje som stikker...need I say more?Men likevel er jeg veldig glad i bunad! Guttenes Østerdalsbunader har pappaen brukt og de ble sydd av hans mor. Veldig fine, synes jeg!
Jeg håper på en "bunads-bølge" i blogglandia og oppfordrer alle til å vise frem bunadskledde barn og voksne! Det er jo ikke så lenge til 17.mai, heller!

4 kommentarer:

 1. Kan noen enkelt forklare hvordan jeg får større bilder her? Jeg velger "stor" i Blogger, men de blir ikke større enn dette...Jeg ser jo at de blir store når man klikker på de, men jeg vil ha de store i utgangspunktet her! Hmmmm!

  SvarSlett
 2. Bunad er flott og staselig! men dropper min åmlibunad i år tror jeg, ettersom at jeg er gravid i 7.mnd. Så i år går jeg nok for noe litt lettere..

  Søte guttene var i bunadene sine. Ang størrelse på bilde så har jeg dessverre ingen gode råd ettersom at jeg bruker wordpress.

  Ønsker deg en herlig uke. klem

  SvarSlett
 3. Så fine bunader dere har!
  Min bunad er en Løken bunad, og jeg er veldig fornøyd med den. Farmor broderte endel av den, så den har litt ekstra betydning for meg.
  Syns det er flott å ha den på på 17mai!
  SKal legge ut bilder av den etterhvert jeg;-)
  Ha en flott mandag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Bunad er så fint! Jeg drømmer bare om at mannen også skal få en;)
  Men hver natt til 17 mai er jeg like fortvilet over bunadsølv og skjorter og all slags styr...

  SvarSlett