mandag 24. mai 2010

Oppsummering av vi-to-helgen!

Vi har hatt en rolig og avslappende frihelg! Veldig, veldig godt! Jeg er klar over at det er et noe stusselig førstebildet jeg viser her...en M og en K som stirrer i hver sin retning! Men vi satt i 2.etasje på Friday's Karl Johan og hadde det SÅ stille og godt! Bare det å få nyte et måltid i fred og ro uten å måtte oppvarte våre to små, som riktignok er svært så skjønne....ikke misforstå(!), er en sjeldenhet. Det er dessuten ganske spennende å observere folk i gata på en lørdag formiddag!
Dette er vel ikke det mest originale lunsjvalget, men vi mente at en aldri så liten oppkjøring til sommerens USA-tur passet aldeles utmerket!Vi ruslet rundt og rundt...og rundt enda en gang på Aker brygge, i håp om å bli bare LITT mer sultne, før vi bestemte oss for Bølgen&Moi. Et flott sted, men igjen: Ikke et spennende matvalg på meg. Jeg var ikke sulten nok og orket ikke noen "tung" mat. Jeg endte opp med pizza....En god italiensk pizza orker jeg alltid! Og denne var heldigvis veeeeldig god!

En riktig så behagelig helg, ja!
Har dere hatt en fin, spennende, rolig, aktiv, travel, slitsom, kjedelig, spennende eller hva-som-helst langhelg?

8 kommentarer:

 1. Så deilig det så ut!
  Helt enig, det er fantastisk å kunne nyte et måltid i ro og fred, spiller egentlig ikke så stor rolle hvor det er:-) Men TGI Fridays er en vinner hos oss også, alltid like god mat uansett hvor man er i verden;-)

  Håper dere har en flott uke:-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Takk for tips angående klessklypene og for dine alltid koselige kommentarer. Ser dere har koset dere i Oslo i helgen, deilig å kjenne litt på hvordan det er å være kjærester og ikke bare småbarnsforeldre kan jeg tenke meg?! Ha en fin kveld videre:-)

  SvarSlett
 3. Så herlig, godt å reise bort litt. (: Og ikke minst få litt barnefri slik at dere får litt kjærestetid og kan lade batteriene. Fridays har jo masse digg mat så forstår godt at dere endte opp der.

  Nå eer junior i seng og min kjære er fortsatt på jobbreise i Houston -så nå skal jeg og magen kose oss med fruene. .hihi..

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en vellykket tur til hovedstaden det der. Man trenger det, litt kjærestetid sammen ;)

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. JA
  til helgeturer med kjæreste:)
  Så ut som om at dere har hatt det fint:)

  SvarSlett
 6. Åååhhh..det hørtes bare helt fantastisk ut!
  Vi planlegger en helgetur til en eller annen storby til høsten. Gleder meg allerede!

  SvarSlett
 7. Hørtes ut som en deilig helg!
  Alltid godt å bare være to innimellom!:)
  Veldig gøy at du vil være med på giveawayen min foressten!:)

  -June

  SvarSlett
 8. Différents biens moncler veste femme textures doivent être coordonnés produit des caractéristiques écharpe et divergentes de bonne foi spirituelle de la population denim Pour ceux qui suivent un Doudoune Moncler sur le sens que quelqu'un vente tranquille, alors vous aurez des efforts courts bas l'ombre coupe-vent vibrant de couleurs, en utilisant un couple de faible hausse denim denim ou détendu - aucune ombre de ce que la couleur obstacle, aider votre douceur plus apparente. Qu'est-ce moncler en ligne spéciale.

  SvarSlett