lørdag 1. mai 2010

Dette er egentlig en test...

Jeg har visst startet et slags oppgraderingsprosjekt på utforming av bloggen min. Og det på et særdeles upassende tidspunkt, siden jeg nå jobber for harde livet med en eksamensoppgave. Dumt, Marie....veldig dumt!

Så var det denne testen da, for å se hvordan jeg bør plassere et bilde...
Når det er sagt, så er jo orkidéer veldig pent???
Og forresten så har jeg en egenopplevd orkidéhistorie som jeg kan meddele en dag jeg har litt bedre tid! I morgen skal vi i en konfirmasjon, og da har jeg ambisjoner om et familiebilde med innslag av bunad! Så følg med!

Ha en flott 1.mai!

4 kommentarer:

 1. Haha..som jeg kjenner meg igjen. Når jeg har hatt eksamner eller innleveringer, er alt annet så mye mer spennende. Til og med husvask eller ommøblering kan jeg finne på når det brenner som mest...Lykke til med både layout og oppgave!:) Takk for koselig kommentar:) Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Kjempefint!
  Du, det der med å vaske og organisere når en leser på eksamen, har jeg lest en artikkel om en gang. Det er faktisk en egen betegnelse på det. Men husker ikke hvordan en klarte å stå imot ryddepanikken.
  Jeg klarte det nemlig aldri
  Lykke til med både eksamen og organisering:)

  SvarSlett
 3. Orkideer er flotte. Ja når det finnes så mange andre alternativer så er det vel lett for å bli fristet til andre ting en å grave seg ned i eksamenslesing. tihi..

  Kos dere i konfirmasjon i dga. Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefint på toppen der! Picasa igjen? Jeg prøvde meg fram der i går, men er litt bekymret for at jeg gir folk tilgang til bildene mine... Men det gjør jeg vel ikke får jeg tro.

  SvarSlett