fredag 28. mai 2010

Intens blogging fordi...

...jeg venter på at denne lekre neglelakken skal tørke! Hør på dette: Akkurat denne fargen er et absolutt must nå. Utsolgt på nettet, utsolgt i butikker, lange ventelister...skulle tro det var noe viktig man ventet på, liksom?? Hmmm...Jeg fikk den i bursdagsgave av min snille nabo, og det før jeg ante at en neglelakk var SÅ livsnødvendig! Den er skikkelig fin. Den passer til alt. Den sitter godt. Men det er en neglelakk! Og nå er den snart tørr!Vent litt...Jeg har begynt å tenke på sol, varme, strand, ferie og USA! Jeg har kjøpt Havaianas igjen...både til minsten og til meg! Mine er oppgradert med Swarovskikrystaller, må vite! Jeg skal da tross alt til L.A! Jeg tenker mest på flyturen. Jeg tror kanskje narkose hadde vært godt. Det har jeg prøvd en gang. Da sov jeg usannsynlig godt! Hadde jeg fått tilbudet, hadde jeg ikke nølt et sekund. Om jeg har flyskrekk? Nei, egentlig ikke...men jeg trives ikke i lufta. Og det er unødvendig langt til California!

5 kommentarer:

 1. Det blir Havaianas i sommer - på hele hurven. Trenger ikke så mye mer da. Passer til alt.

  SvarSlett
 2. Så herlig innlegg:-)
  De er jo så vakre til småttinger, de mini-slippersene:-)
  Elsker hawaianas selv, kjøpte flere par da jeg var i Brasil, de hadde de dem overalt...
  Og krystaller på dine er jo helt klart et must. Du blender inn blandt sossene på Malibu du nå, tihi...
  Helt enig, den flyturen kan jeg også spare meg for... Egentlig de fleste flyturer. Ikke flyskrekk jeg heller, men er ikke noe fan av turbulens. Også er det så kjedelig. Særlig med barn...

  Ha en flott ny uke!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har:)
  Er det grå neglelakk?:)
  Eg har littt flyskrekk, skal til Egypt i februar og er allerede begynt å grue meg:(ha ein vedlig aktiv gutt på snart 2 år:)

  klem

  SvarSlett
 4. ok:)Er den postafen reseptfri?Eg er med på givaway veit du:))

  klem

  SvarSlett
 5. Eg var forresten i Hamar i helga:)Har familie der og var i konfirmasjon i teteret der:)

  SvarSlett