onsdag 12. mai 2010

Til mamma fra Peter...

Om eksamensstressede elever, svette-av-å rette-bunker-slitne kollegaer, en skikkelig nærlesende veileder for oppgaven min og en redaktør av en Ibsen-publikasjon som sier: "Ikke stress, Marie! Du kan få tiden heeeeelt frem til sommeren!.....Ja, altså....om disse faktorene stresser meg aldri så lite, i tillegg til en hverdag med rotete hus, klær overalt, IVRIGE unger, fotballtrening, dugnader OG SÅ VIDERE....Det jeg vil frem til er: Det hjelper med noen ørsmå vårtegn som dette! Små og supersøte blomster fra en liten gutt: "Værsågod, mamma! Disse er til deg!"

2 kommentarer:

 1. Ja, det gjelder å finne de små gledene i hverdagen. Og Ibsen - veldig glad i ham. Da eldstedatteren var to og ville bli lest for hele tiden, mens jeg var lei av Tassen og hadde lyst til å lese noe annet, satt jeg meg rett og slett ned og leste for henne fra Ibsens samlede. Og så lenge en lager morsomme stemmer og leser med innlevelse, så er det utrolig hva som fenger selv de minste:)
  Dagens husmortips:)

  SvarSlett
 2. Nåååå, så herlig da.
  Det kan jo lette stresset en hel del det;-)

  SKjønner at det kan være mye å gjøre ja, heldigvis går vi mot lysere tider, og det hjelper iallefall litt på energien;-)

  Ha en fin langfri!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett