lørdag 15. mai 2010

Mitt liv som toåring...

Hos fotografen for å ta foto til passet: "Kan du snu deg litt mer til høyre?", "Kan du lukke munnen helt?", "Kan du la være å smile?"....sånn, ja! BRA! Flink gutt, det! Dette ble helt perfekt....

Er det rart jeg ser trist ut?

Forberedelse til 2-årskontroll: "Vi vil gjerne vite omtrent hvor mange ulike ord du har hørt ditt barn si." Ok...Blottet for ydmykhet, krysser jeg av på nesten alt, siden min toåring jo er aldeles glitrende når det kommer til ordforråd....Utfordringen kommer med: "Er det andre ord du har hørt ditt barn si?"...Jeg begynner beskjedent med isbjørn, mammut, hjort, fjøs, tusj o.l., fortsetter med slå, bite, dytte og fy, før jeg avslutter med Star Wars, angrip og prompe-lars...Bør jeg moderere virkeligheten, eller bare fremheve det faktum at storebror synes det er særdeles underholdende å få lillebror til å si mer eller mindre ubrukelige ord?

Ordet motorsykkel er for øvrig litt i overkant av hva denne mirakelgutten mestrer, da hans variant av ordet er oletutle...Et aldri så lite avvik fra voksennormen, men mamma forstår utmerket godt hva han mener!

Happy lørdag til deg!

3 kommentarer:

 1. Hehe, nei, det er ikke lett å ta passbilde av barn..
  Så flink han er med ord da, så flink er ikke småtten min, og han blir jo 3 i sommer. Men vi hadde ikke et sånt skjema på hans 2årskontroll- er det nytt?
  Lykke til på 2årskontroll;-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Størstepia: Det er himmelvid forskjell på en toåring med storebror og en uten, tror jeg! Da Peter var 2 år, hadde han på langt nær så mange ord...
  Jeg tror kanskje dette skjemaet er en fornyet utgave, men et lignende har eksistert en stund, mener jeg.
  Fint spa-opphold????
  Klem

  SvarSlett
 3. Hihi, ja snakk om alvorlige bilder. Ikke vise tenner ikke smile osv.. Godt at det ikke er så ofte vi trenger pass bilder.

  2års kontroll.. hmm kan ikke huske et slikt skjema men her var det mange velkjente ord. tihi.. starwars er stas her i huset.

  Ønsker dere en fin feiring i morgen. Klem

  SvarSlett