fredag 21. mai 2010

Livet?

En etterlengtet alene-helg (husker ikke sist gang...) har startet! Det liker vi...I sommer er det 10 år siden vi giftet oss! Tiden flyr, men mye har skjedd i disse årene også - gode ting og vonde ting. Vi føler oss heldige som har fått tre gutter. To har vi hos oss, den tredje fikk vi dessverre ikke beholde. Livet byr på uforutsette hendelser som noen ganger er brutale og uutgrunnelig vonde. Likevel har vi sett flere gode dager enn vonde, noe vi er takknemlige for! Hmmm...dette ble brått personlig....

Da viser jeg like godt frem vår lille engel som bare ble tre dager gammel. Livet går uansett videre og jeg tror vi er laget slik at vi klarer det vi MÅ klare.
Som din dag er skal din styrke være...

Nå skal vi to slappe av, rydde litt i huset (må man så må man...) og i morgen drar vi til Oslobyen for å slappe av....Barna er på campingtur med besteforeldrene og storkoser seg!

God helg!

9 kommentarer:

 1. Uff, så leit å høre om den lille engelen deres...Det gjør jo vondt langt inni et mammahjerte å lese om slike vonde ting. Godt dere har flere gode dager enn dårlige dager....

  Høres fantastisk deilig ut med noen dager barnefri, det blir ikke hver helg...nokså lenge siden sist. Kos dere masse og slapp av i Oslobyen.

  God pinse. Klem klem

  SvarSlett
 2. Huff, det var utrolig vondt å høre... Nyyyydelig liten engel! Livet er så urettferdig til tider...

  Kos dere med helgefri, i Oslo er det nydelig vær!

  Klem

  SvarSlett
 3. Et vakkert og vemodig innlegg fra deg i dag. Kjenner det rører langt inne i hjerterota. Livet er så utrolig uforutsigbart, både på godt og på vondt. Håper at dere får en deilig alenehelg med masse kvalitetstid sammen.

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 4. Kjære Systa mi!!
  Såre minner, men så viktige å ta vare på!
  Eg beundrar deg! Du har vore og er så tapper!!
  Gla i!!!

  SvarSlett
 5. "Godtvondt" å se bildet av Armand, lille tassen som vi ikke fikk bli kjent med...Det er godt dere har de to herlige dere har!
  Og vi er heldige som har så gode naboer, som vi setter stor pris på! :o)

  Klem

  SvarSlett
 6. Nei så trist. Ja noen ganger er livet så urettferdig og ingen ord strekker helt til. Nydelig bilde av lille Armand, -ja virkleig en søt liten engel.

  10års bryllups dag snart, så stas. Håper dere har hatt noen fine dager i Oslo. Gutta har helt sikkert koset seg på campingtur med besteforeldre. (:
  Klem

  SvarSlett
 7. Så flott, men allikevel trist innlegg!
  Syns det er flott at du deler ting med oss jeg, gleder som sorger. Det er jo det som gjør oss til de personene vi er!
  Du skrev det så bra at jeg fikk tårer i øynene her. Kan ikke forestille meg hvordan det må være å miste et barn. Du hadde en fantastisk innstilling til det syns jeg, og det er jo helt sant. Vi er nok laget til å komme oss videre når vi mister noen. Særlig siden dere har 2 andre barn også.

  Håper dere har hatt en flott helg sammen!

  Stor klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Takk for at du delte dette, Marie ! Så mye en ikke vet...om det livet en har fått. Du virker så trygg og sterk, kanskje denne styrken har blitt gitt deg ut fra det du har opplevd - slik du skriver så fint. En fin liten gutt dere hadde.

  SvarSlett
 9. Hildegun: Takk! Vi er også heldige som har dere! I dag, for eksempel, når vi bare tuslet over veien og spiste middag sammen med dere?! Veldig koselig!

  Hilde: Takk...Han var veldig skjønn, ja. Så kan vi skravle mer et annet sted enn her!:)Men takk for gode ord - det gjør godt!:)jeg turte ikke svare deg via fagbloggen...Ses snart!

  SvarSlett